Zonneschermen zijn niet alleen een bescherming tegen de zon, maar kunnen ook een belangrijke toevoeging zijn voor uw woning of bedrijfspand. Om zonneschermen in topconditie te houden, is onderhoud nodig. Bij CleanWorkx zijn we gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en repareren van zonneschermen.

Ons team van professionals heeft ruime ervaring in het reinigen en onderhouden van zonneschermen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste behandeling te geven aan uw zonneschermen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, wordt de levensduur van uw zonneschermen verlengd en behoudt het zijn functionaliteit en uitstraling.

Onze service omvat het reinigen van alle onderdelen van het zonnescherm, inclusief het doek, de armen en het frame. We maken gebruik van milieuvriendelijke producten om uw zonnescherm in topconditie te houden, zonder schade toe te brengen aan het milieu of uw zonnescherm. Daarnaast zorgen wij voor het smeren van de scharnieren en het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen.

Bij CleanWorkx begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een flexibele service aan waarbij wij uw zonnescherm reinigen op een moment dat u het beste uitkomt. Dit kan zowel overdag als in de avonduren, doordeweeks of in het weekend.

Wilt u gebruik maken van onze expertise en uw zonnescherm in topconditie houden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het reinigen en onderhouden van uw zonnescherm. Wij zijn u graag van dienst! 

× Direct Contact!
Ga naar de inhoud