Sunscreens onderhouden en repareren: CleanWorkx biedt uitkomst

Als trotse eigenaar van een prachtige boot of ander vaartuig met een sunscreen, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van dit mooie accessoire. Maar net zoals bij elk ander object dat aan de elementen blootgesteld wordt, heeft ook uw sunscreen periodiek onderhoud nodig. En soms kan er zelfs sprake zijn van reparatie. Bij CleanWorkx begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor uw sunscreen te zorgen. Daarom bieden wij professionele onderhouds- en reparatiediensten aan voor alle soorten sunscreens.

Onderhoud van uw sunscreen

Om ervoor te zorgen dat uw sunscreen in goede staat blijft, raden wij aan om deze minimaal twee keer per jaar grondig te laten reinigen. Dit om vuil en aanslag te verwijderen en de beschermlaag te behouden. Maar misschien heeft uw sunscreen wel wat extra aandacht nodig, bijvoorbeeld omdat er schade is ontstaan. Onze professionals bekijken graag wat er nodig is om uw sunscreen weer in topconditie te krijgen.

Reparatie van uw sunscreen

Helaas kan het voorkomen dat uw sunscreen beschadigd raakt, bijvoorbeeld door weersomstandigheden of door gebruik. Dit is niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk. Een beschadigde sunscreen kan immers instabiel worden. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen in het geval van schade. CleanWorkx heeft jarenlange ervaring in het repareren van sunscreens en weet daarom als geen ander wat er nodig is om uw sunscreen weer veilig en functionerend te maken.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook zorgeloos kunnen genieten van uw sunscreen? Maak dan nu een afspraak bij CleanWorkx. Wij bieden niet alleen professionele onderhouds- en reparatiediensten aan, maar geven u ook graag advies over hoe u uw sunscreen het beste kunt onderhouden. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Uw sunscreen is bij ons in goede handen.

× Direct Contact!
Ga naar de inhoud