CleanWorkx kiest voor Somfy!

CleanWorkx partner van Somfy!

CleanWorkx kiest voor de kwaliteit en service van Somfy, na een reparatie of tijdens de ombouw van een handbediend rolluik naar elektrisch willen wij dat u als klant jaren optimaal kunt genieten van uw rolluik.

De monteurs van CleanWorkx volgen meerdere malen per jaar product trainingen, hierdoor blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Het merk Somfy!

Het van origine Frans bedrijf dat domotica-producten ontwerpt, produceert en verkoopt. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft een breed scala aan producten, van rolluikmotoren tot smart home toepassingen.

De producten van staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De elektrische rolluikmotoren van het bedrijf behoren tot de meest populaire producten, dankzij hun mogelijkheid om te interfacen met het Somfy TaHoma systeem. Met dit systeem kunnen gebruikers hun rolluiken op afstand bedienen met behulp van een smartphone of tablet.

Het TaHoma systeem ondersteunt ook andere producten, zoals beveiligingscamera’s en deursloten. Dankzij het TaHoma-systeem kunnen gebruikers een volledig domoticasysteem creëren dat hun comfort en veiligheid verder optimaliseert.

Somfy Logo

Hey Google, open rolluiken voorzijde...

Tegenwoordig is het mogelijk om rolluiken zelfs te openen doormiddel van spraakbesturing*. Met Tahoma beheert u uw rolluiken en zonwering eenvoudig en gemakkelijk met alleen uw stem. Of u nu uw rolluiken opent of sluit, hun status controleert of een schema instelt, Tahoma maakt het allemaal mogelijk. En omdat Tahoma naadloos integreert met andere Somfy smart home producten, kunt u een echt verbonden en geautomatiseerd huis creëren. Dus waarom zou u spraakbesturing niet eens proberen? Met Tahoma is het gemakkelijk en handig, en het kan uw leven een beetje makkelijker maken.

*  Let op: koppeling met Google Home of Alexa is noodzakelijk voor spraakbesturing.

Somfy schreef een blog over het gebruik van een spraakassistent, klik hier om de blog te lezen.

Benieuwd naar de Somfy producten?

Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door onze medewerkers

× Direct Contact!
Ga naar de inhoud