Rolluiken Repareren

Laat CleanWorkx uw Rolluiken Repareren...

Niets is zo vervelend als een rolluik dat niet meer omhoog of omlaag gaat, de monteurs van CleanWorkx staan op deze momenten voor u klaar om uw rolluiken te repareren.

Het vervangen van de motor

Is de motor van uw rolluik kapot en kan uw luik niet meer omhoog of omlaag? Meestal is het mogelijk om de motor in zijn geheel te vervangen, voor een gelijkwaardig of verbeterde uitvoering waarna uw rolluik weer jarenlang zonder problemen werkt.

U krijgt vijf jaar garantie op een nieuwe door ons geplaatste motor.

Reparatie van Optrekbanden en -kastjes

Handbediende rolluiken zijn vaak voorzien van trekbanden of bediening doormiddel van een slinger, na verloop van tijd kunnen deze door intensief gebruik gaan slijten en uiteindelijk kapot gaan. Hierdoor het is dan niet langer mogelijk het rolluik te bedienen, de monteurs van CleanWorkx kunnen de rolluiken repareren en u heeft nog jaren plezier van uw rolluik.

Van handbediend naar elektrisch

Hebt u nog een rolluik met handbediening en wilt u liever een elektrisch bedienbaar rolluik? Bij CleanWorkx krijgt u een passend advies over de mogelijkheden van het ombouwen van handbediening naar elektrisch. Indien gewenst bieden we zelfs koppeling met Smart Home systemen zoals Google Home of Alexa aan.

Rolluiken gelijk laten reinigen?

Uw rolluik reparatie laten combineren met het reinigen ervan, dan horen wij dit graag en zullen onze monteurs gelijk uw rolluiken aan de buiten en binnenzijde reinigen.

Rolluik Reparatie door CleanWorkx?

Neem dan contact met ons op en laat ze professioneel repareren door onze specialisten

× Direct Contact!
Ga naar de inhoud