Rolluiken en Screens

Rolluiken en screens van CleanWorkx uit Helmond

In Nederland hebben we behoorlijk te maken met verschillende weersomstandigheden. Zo schijnt de ene dag uitbundig de zon en is het flink warm en komt de volgende dag de regen met bakken uit de lucht vallen of vriest het dat het kraakt. Om de binnentemperatuur van uw woning aangenaam te houden is het verstandig om te kiezen voor de juiste zonwering. Kies bijvoorbeeld voor rolluiken of voor screens, geleverd en gemonteerd door CleanWorkx uit Helmond.

Bestellen en monteren van rolluiken

Wilt u rolluiken laten plaatsen, ter isolering, verduistering en/of als beveiliging van uw woning dan hebt u de keuze uit drie verschillende soorten:

  • Inbouwrolluik: een rollluik ingebouwd in de muren van de woning
  • Opbouwrolluik: een rolluik waarvan de rolluikkast voor een gedeelte is weggewerkt in de muur boven een kozijn
  • Voorzetrolluik: een rolluik dat voor ramen en/of deuren wordt geplaatst.

Voordat uw rolluiken besteld kunnen worden, moeten ze eerst vakkundig worden ingemeten. Eenmaal geleverd wordt de rolluikkast op maat gemaakt en worden de geleiders en de bediening geplaatst. Vervolgens worden de lamellen in de zijgeleiders gemonteerd en wordt het rolluik heel precies afgesteld. Daarna kunt u meteen genieten van alle voordelen die een rolluik te bieden heeft.

Screens

Als u houdt van een aangenaam binnenklimaat in alle jaargetijden, maar u wilt niet steeds in het donker moeten zitten, denk dan eens aan het plaatsen van screens. Een screen is een zonnescherm dat voorkomt dat zonnestralen het glas bereiken. Ze bewegen direct langs uw raam naar beneden en naar boven.

Zo kunt u de juiste lichtinval en temperatuur heel gemakkelijk regelen. Een screen kan bediend worden met de hand, maar ook elektrische bediening, via een afstandsbediening, is mogelijk. CleanWorkx vertelt u graag meer over screens voor uw woning.

Rolluiken en Screens laten plaatsen?

Neem dan contact met ons op en laat u adviseren door CleanWorkx uit Helmond.

× Direct Contact!
Ga naar de inhoud