Kunnen jullie mijn rolluik elektrisch maken?

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij een rolluik ook elektrisch kunnen maken. In veel gevallen is dit inderdaad mogelijk. Door het plaatsen van een Somfy rolluikmotor kunt u voortaan uw rolluik openen of sluiten met één druk op de knop van uw afstandsbediening of smartphone*.

Rolluik Elektrisch Maken Buismotor

Bediengemak van elektrische rolluiken

Een rolluik motor maken is een uitstekende keuze als u kiest voor bedieningsgemak. U hebt geen last meer van een kettingsysteem of koord dat uw rolluik handmatig moet openen. Op afstand doet de motor het werk voor u na een druk op de knop van de wandschakelaar of afstandsbediening. Voor extra comfort is het mogelijk om uw rolluiken te bedienen met een app op uw smartphone, zo kunt waar ook ter wereld via een beveiliigde internetverbinding uw rolluiken openen of sluiten.

Meer Comfort en Veiligheid

Het voordeel van elektrische rolluiken is de mogelijkheid om deze te automatiseren. dit is niet alleen handig, maar ook erg veilig. Zo kunt u bijvoorbeeld een timer instellen waardoor het rolluik op bepaalde tijden automatisch sluit. Op die manier hoeft u zich nooit meer druk te maken of alle rolluiken wel dicht zijn wanneer u weg gaat. Bovendien kunnen automatische rolluiken helpen om inbrekers buiten te houden, doordat deze automatisch sluiten als u de woning hebt verlaten.

Somfy

Rolluik elektrisch maken?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw rolluiken elektrisch te laten maken eventueel in combinatie met “slimme” bedienmogelijkheden? 

Laat dan uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

× Direct Contact!
Ga naar de inhoud